Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum, TT Varşova fuarında tanıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Tuba Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 23-25 Kasım tarihleri arasında Polonya'nın Varşova şehrinde düzenlenen TT Varşova turizm fuarına katıldı.

        Bodrum'a gelen turist sayısını artırmak ve Bodrum'daki turizm faaliyetlerini daha da canlandırmak amacıyla TT Varşova fuarına katılan BOTAV standına Polonyalılar yoğun ilgi gösterdi. 3 gün süren fuar boyunca BOTAV yetkilileri bir yandan ziyaretçilere Bodrum'la ilgili bilgiler verirken diğer yandan da tur operatörleri ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler sonunda Coral Travel yetkililerinden alınan bilgiye göre Polonya'dan Bodrum'a direkt uçuşlar 2018 yılı nisan ayı sonunda haftada dört uçuşla başlayacak, yüksek sezonda bu rakam altıya çıkacak. 2018 yılında Coral Travel ile birlikte Itaka, Tui ve diğer tur operatörleri Polonya'dan Bodrum'a haftada 17 direkt uçuş gerçekleşecek. Böylece 2017 yılında Polonya'dan Bodrum'a gelen 35 bin turist sayısının 2018 yılında 72 bine çıkması planlanıyor. Yapılan görüşmelerle 2018 yılında Bodrum gelen turist sayısında Fransa ve İngiltere'den sonra Polonya'dan da artış olacağı öngörülüyor.

        Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, bütün bu çalışmaların dünya genelinde üç yıldır yaşanan olumsuzluklardan kurtulup 2018 yılında Bodrum'a gelecek turist sayısını artırabilmek için yapıldığı belirterek "Bodrum'un tanıtımı için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bodrum Tanıtma Vakfı olarak dünyanın en önemli kentlerinde düzenlenen turizm fuarlarına katılıyoruz. Amacımız Bodrum'a daha çok turistin gelmesini sağlamak. Birlik beraberlik içinde, Bodrum'a gönül veren turizmcilerimizin de destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızın meyvesini, önümüzdeki turizm sezonunda alacağımıza inanıyorum." dedi.

        (TA-MB-Y)

        24.11.2017 16:45:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa