Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadooğlu Holding'den öğretmenlere anlamlı ziyaret

        - Kadooğlu Holding '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü öğretmenlerle kutladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu öğretmenler günü dolayısıyla Gaziantep'te bulunan Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu'nu ziyaret etti.

        Okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Kadooğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tek tek kutladı. Çocuklarımızın ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olmaları yolunda fedakarca çabalayan, onlara yoğun emek, özveri, sabır, ve hoşgörü göstererek her yönden gelişmelerine büyük katkı sağlayan eğitimin temel taşı öğretmenlere, Kadooğlu karanfil armağan etti.

        Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu'nunHacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu'nu ziyaretine Kaadooğlu Holding Mali Koordinatörü İbrahim Çöplü ve Kadoil Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Uyum Varol Kebabcı'da eşlik etti.

        "Başarılı öğrencilerin yetişmesi için her türlü desteği vereceğiz"

        Celal Kadooğlu, "Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimize daima destek olacağız,. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Çok zor bir göreviniz var. Büyük sorumluluklar gerektiriyor. Çünkü sizin yetiştirdiğiniz öğrenciler, bizlerin geleceğidir. Türkiye çapında dereceye girecek başarılı öğrenciler yetişsin istiyoruz, bunun için siz öğretmen ve öğrencilerimize her türlü desteği vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

        Celal Kadooğlu daha sonra Okul Müdürü Ekrem Kavak ile bir araya gelerek, okul için gerçekleştirecekleri proje ve çalışmalara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundu. Teknolojinin hızlı gelişmesiyle birlikte eğitimin de değişim ve gelişime ayak uydurmasının önemine değinen Okul Müdürü Ekrem Kavak, ''Bu hızı yakalayabilmek için imkânları en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor, bize bu imkânı veren, bölgemize böyle teknolojik imkânlara sahip bir okul kazandırdıkları için Kadooğlu Ailesine teşekkür ediyoruz. Celal Bey'in bu anlamlı ziyaretleri sebebiyle de çok memnun ve mutlu olduk'' dedi.

        Okulu'da incelemeler yapan ve öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Celal Kadooğlu, öğrencilerin ilgisini karşılıksız bırakmadı. Öğrencilerle bir araya gelen Kadooğlu, öğrencilere başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini diledi. Kadooğlu Holding Mali Koordinatörü İbrahim Çöplü, ''Bu okulun yapımında birçok alternatif sunulduğunu ama yönetim nüfusun yoğun ama eğitim kurumlarında eksik kalmış ve çok göç alan bir bölge olan Gaziantep Gazikent'te okul yapmayı tercih etti. Öyle bir okul yapmak istedik ki özel okul imkanı ve konseptinde olsun. Eğitimde istihdam alanı yaratarak öğretmenlerimiz için de iş imkânı yaratmak istedik. Celal Bey de, ben de zor şartlarda okuduk" sözlerini kullandı.

        'Eğitime desteğimizi sürdüreceğiz''

        Çocuklarımızın daha bir iyi ortamda kaliteli bir eğitim almaları için eğitime desteklerini sürdüreceklerini belirten Kadoil Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Uyum Varol Kebabcı, "Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin şartları iyileştirilmiş okullara sahip olabilmeleri için sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

        Kadooğlu Holding gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleri ile eğitim başta olmak üzere çevre ve spor konularında desteğini sürdürüyor. Kadooğlu Holding tarafından Gaziantep'e kazandırılan Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu 33 derslikten oluşuyor ve 800 öğrenci son teknolojiyle donatılmış sınıflarda eğitim görüyor. Öte yandan, Kadooğlu Holding 2013 yılında Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi'ni Şırnak Cizre'ye kazandırmıştı. 24 derslikten oluşan Cizre Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi'nde şu an 803 öğrenci eğitim görüyor.

        (LO-SD-Y)

        24.11.2017 16:32:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa