Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te Öğretmenler Günü kutlaması

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

        Program, ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program, Metristepe Kültür Merkezi'nde devam etti. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik yaptı. Halis Çelik, konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin öneminden bahsetti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik konuşmasında, "Ülkenin ve toplumların en önemli gücü, en büyük zenginliği, nitelikli, iyi eğitimli, çalışkan yeniliklere ve rekabete açık insan kaynağıdır. Zira bizler ilim ve sahibi kimselere hürmeti bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi, şiar edinmiş bir medeniyetin mirasçılarıyız. Öğretmenlik bir meslekten öte bir yaşam biçimidir. Öğretmenleri rolleri sadece okulda veya eğitim kurumunda değil çocuklarımızın bulunduğu her yerdedir.

        Program, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin yapılmasıyla devam etti. Emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref madalyaları verildi. Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen resim ve anı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Emekliye ayrılan öğretmenlerden Cemile Tuncay duygu ve düşüncelerini paylaştı. Sonrasında İMKB Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 'yarışma mutfağı' konulu skeç sahnelendi.

        Programa Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        (İC-y)

        24.11.2017 16:31:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa