Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşdoğan'dan öğretmenler günü kutlaması

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı A.Muhittin Taşdoğan, tüm öğretmelerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

        MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan yayımladığı mesajında "Türkiye Cumhuriyetinin geleceği, umudu olan öğrencilerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bir milletin milli, kültürel ve ahlaki yönden güçlü olması ve kalkınması öğretmenlerimizin üstün gayretli çalışmalarına bağlıdır. Geleceğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan öğretmenlerimiz yetiştirdikleri öğrenciler ile geleceğimize yön verecektir. Başımızın tacı olan öğretmenlerimiz vatanın her köşesinde, her karış toprağında her türlü zorluklara rağmen kutsal görevlerini en güzel şekilde yerine getirmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği gibi 'Öğretmelerimizin başarısı Cumhuriyet'in başarısı' olacaktır. Bu kutsal görevi icra eden tüm öğretmelerimizin gününü kutluyor, şehit edilen tüm öğretmelerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        (LO-SD-Y)

        24.11.2017 15:48:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa