Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pasinler'de Öğretmenler Günü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Murat Çankaya

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Pasinler ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" İlçe Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

        24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya'nın hükümet konağı önünde ki Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. İlçe Kültür Merkezinde düzenlenen programla devam edildi. Programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı.

        Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya ise 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bütün eğitim camiasının öğretmenler gününü kutladı. Kaya, öğretmenlik mesleğinin meslekler arasında en kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi.

        Programda ayrıca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Programda bu yıl eğitim ve öğretim yılına yeni başlayan öğretmenler and içtiler.

        İlçe Kültür Sitesinde düzenlenen Öğretmenler Günü programına İlçe Kaymakamı Harun Ersin Polat, Garnizon Komutanı Muhammet Kadeş, İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Hanifi Temurlenk'da katıldı.

        (MÇ-AT-Y)

        24.11.2017 14:50:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa