Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Günü çiçekçilerin yüzünü güldürdü

        (Fotoğraflı)

        Alpaslan Demir

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü satışlardan dolayı çiçekçilerin yüzü güldü.

        Öğrencilerin, öğretmenlerine hediye olarak çiçeği tercih etmesi, çiçekçi esnafının iş yoğunluğunu artırdı. İlde çiçekçilik üzerine faaliyetini sürdüren Kemal Şahin, Öğretmenler Günü dolayısıyla satışların yoğun olduğunu belirtti.

        Öğretmenler Günü dolayısıyla yaşanan yoğunluktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin en çok orkide, kırmızı gül, karanfil ve menekşenin satıldığını söyledi.

        Çiçekçilerin belli günlerde yoğun olarak çalıştığını ifade eden Şahin, "Öğretmenler Günü olması sebebi ile biz dahil tüm çiçekçilerde bir yoğunluk yaşanıyor. 23 Kasım itibariyle yoğunluğumuz başladı. Öğrenciler işlerini sabaha bırakmamak için 24 Kasım Öğretmenler Günü için çiçeklerini aldılar. Ailenin bütçesine göre çiçek satışlarımız oldu. Kimi gül, kimi karanfil kimi ise karışık çiçek hazırlatıyor. Çiçek fiyatlarımızda 2 liradan başlayıp 150 liraya kadar çıkıyor. Bu vesile ile bizde öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz" dedi.

        (AD-UY-Y)

        24.11.2017 14:45:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa