Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hastane çalışanları farklı kültürlerin yöresel yemeklerini tadıyorlar

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi, Cuma günleri personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla yöresel mutfaklardan yemekleri personeline sunuyor.

        Yozgat Şehir Hastanesi yemekhanesinde bir araya gelen hastane çalışanları, bu hafta Karadeniz mutfağının yemeklerini tattılar. Yaklaşık 450 personelin katıldığı öğle yemeğinde, yemekhane çalışanları bölgenin yöresel kıyafetleri ve kemençe eşliğinde yemekleri personele sunuyor.

        Hastane çalışanlarıyla her hafta Cuma günleri öğle yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, "Çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için her hafta çeşitli kültürlerin yöresel yemeklerini personelimize sunuyoruz. Bu sayede hem personelimizle kaynaşmış oluyoruz hem de onların çalışma performansları artıyor" dedi.

        (BMG-UY-Y)

        24.11.2017 14:33:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa