Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Günü Akdağmadeni'nde kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA)- 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Akdağmadeni'nde program düzenlendi.

        Program İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan'ın Atatürk anıtına çelenk bırakması ile başladı. Belediye Konferans Salonu'nda devam eden program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marş'nın okunması ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan,"Öğretmenlik; insanı sevmeyi, yaratılanı yaratandan ötürü sevmeyi, güvercini ölmüş bir çocuğa başın sağ olsun demeyi, umut etmeyi hatta göz yaşını paylaşmayı bilme sanatıdır. Öğretmenlerimiz ülkemizin dünü bugünü ve yarındaki yeriniz kelimelerle anlatılamaz. Emeğinizin karşılığı hiçbir maddi değerle ölçülemez. Şehrimizin ilçemizin geleceğine yaptığınız bilgi ateşinin hiç sönmeyeceği inancını taşıyorum" dedi.

        Program sonunda aday öğretmenliği biten öğretmenler yemin etti. Öğretmenlik mesleğinde otuz yılını dolduran emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi ve plaket verildi. Program Atatür'ün sevdiği şarkı ve türkülerin söylenmesi ile sona erdi.

        Programa Belediye Başkanı Suphi Daştan, şube müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        (MY-BMG-UY-Y)

        24.11.2017 14:32:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa