Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daday'da şehit öğretmenler için mevlid okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Serkan Yılmaz

        KASTAMONU (İHA) - Daday'da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ahirete intikal etmiş öğretmenler ve görev başında iken şehit düşmüş öğretmenlerin ruhlarına atfen mevlid okutuldu.

        Daday İlçe Müftülüğü tarafından okutulan mevlidi-i şerif, Merkez Kolukaraoğlu Camiinde Cuma Namazı öncesinde okutuldu. Mevlidi şerifte şehit olan öğretmen ve ahirete intikal etmiş öğretmenler için de dualar edildi.

        Öğretmenler Gününde emekli öğretmenlere anlamlı ziyaret

        24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde eğitim camiasına uzun yıllar emek vermiş emekli öğretmenlerden Orhan ve Vahide Yalçınkaya, evlerinde ziyaret edildi. Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, Daday Belediye Başkanvekili Zahit Çiftçi, Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemil Kılıç, Gülseren Ambarcı ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Selahattin Yanık'ın da katıldığı ziyarette emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlandı. Yalçınkaya ailesi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaretin ardından emekli öğretmenlere çiçek takdim edildi.

        (Vİ-Y)

        24.11.2017 14:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa