Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Gönüllü'nün Öğretmenler Günü Mesajı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

        Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, öğretmenlik mesleğinin toplum tarafından en çok saygı duyulan ve itibar gösterilen mesleklerden biri olduğunu söyledi.

        Rektör Gönüllü, "Bu ulvi vazifeyi hakkıyla yerine getiren nice öğretmenimiz medeniyetimizin inşasında büyük bir rol üstlenmiştir. Milletimizin savaş yıllarında, yoksulluk zamanlarında dahi öğretmenlerimiz vazifelerini yerine getirmekte bir an bile tereddüt etmemiştir.

        Bugün de yine aynı şekilde yol göstericilik görevini yerine getiren yüz binlerce eğitimcimiz; fedakarlık, sabır ve sevgiyi heybesine doldurmuş, ülkemizin daha müreffeh ve aydınlık yarınları için mücadele etmektedir.

        Bu itibarla, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ise rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.

        (AHM-AA-Y)

        24.11.2017 14:07:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa