Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Taşaltın'dan Öğretmenler Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, toplumların geleceğini belirleyen en temel ve en önemli unsurun eğitim olduğuna dikkat çekti.

        24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, bir mesaj yayımladı. Rektör Taşaltın mesajında, "Ülkelerin geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere saygı, sevgi ve bilgiyi nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz olan öğretmenler, dünyanın her yerinde insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir. Nesillerin yetişmesinde çok önemli roller üstlenen öğretmenlerimiz, görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirmiş, Anadolunun dört bir yanında büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışarak gençlerimizi geleceğe hazırlamıştır. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Ülkemiz kalkınmasının eğitimden geçtiğine inancımız sonsuzdur. Öğretmenlerimiz, sadece öğrencilerimize değil, tüm insanlara, tüm insanlığa sevgi dağıtan, doğruya yönelten, toplumun bilgili kişiler olması için çaba gösteren, insan haklarına saygılı, insanları ve doğayı seven bir toplum meydana getirmeyi hedefleyen ulvi bir mesleğin mensuplarıdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretim elemanlarımızın ve değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü yürekten kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (BB-SD-Y)

        24.11.2017 13:28:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa