Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır Kültür Merkezinde sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu İlçe merkezde yapımı devam eden Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

        Yapımı büyük oranda tamamlanan ve ufak tefek işleri kalan Çıldır ilçe merkezindeki Kültür Merkezinde incelemelerde bulunan Kaymakam İmamoğlu, kültür merkezinin yapımını üstlenen firma yetkilisinden bilgi aldı.

        Kültür merkezinin en kısa zamanda üstlenici firma tarafından teslim edileceğini belirten Kaymakam İmamoğlu "İlçemize çok değerli bir yapı kazandırmış olacağız. Kültür merkezimiz ilçenin en gözde yerinde inşa edildi. Üç katlı olarak inşa edilen Kültür Merkezimizin birinci katında farklı iş türleri için dükkanlar, ikinci katında kültür merkezimizin amacı çerçevesinde kullanılacak sinema salonumuz ve çok amaçlı salonumuz, üçüncü katımızda ise yine dükkanlarımız yer almaktadır. İlçemiz için çok büyük yatırım ve kazanç olacak olan kültür merkezimiz en kısa zamanda hizmete açılacak " dedi.

        (ARV-AT-Y)

        24.11.2017 12:49:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa