Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uysal'dan davet

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma törenine tüm Antalyalıları davet etti.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 35 bin 500 metrekare genişliğe sahip Ziya Gökalp Kent Parkı'nın da bulunduğu 9 çalışmanın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı törenle resmen hizmete açılacağını söyledi. Başkan Uysal, "Ziya Gökalp Kent Parkı, eskiden Fener Parkı olarak bilinen alandı. Burası uzun yıllar kamu kullanımına elverişsiz bir şekilde hayatiyetini sürdürüyordu. Şu anda müthiş bir park oldu. Bütün vatandaşlarımıza açık bir park. Erdal İnönü Kent Parkı'ndan sonra kıyıdaki ikinci büyük parkımız olacak. Bununla birlikte birlikte Kızılarık, Etiler, Altındağ, Cumhuriyet, Meydankavağı Mahalleleri'nde 12 bin 20 metrekare genişliğe sahip 5 yeni parkın da açılışını gerçekleştireceğiz. 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisemiz'in avlusuna bir spor salonu daha yaptık. Bu gerçekleştirdiğimiz 8'nci spor tesisi yatırımımız. Memurevleri Mahallemizde Eğitim ve Bilgi Merkezlerimizin 3'üncüsünü yine bu törende açacağız. Doğuyaka Mahallemizde Aile Sağlığı Merkezi'ni bitirdik. Hizmete girdi. Onun da açılışını bugün kapsamına aldık."

        Toplu açılışlarla birlikte Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Pazar yeri inşaatının da temelinin atılacağını aktaran Başkan Uysal, "Bütün Antalya'mıza, Muratpaşa'mıza, komşularımıza hayırlı olsun. Hepsini yarın ki açılış törenimize bekliyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.11.2017 12:44:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa