Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balya'da emekli öğretmenler unutulmadı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Balya ilçesinde, merkez ve kırsal mahallelerinde ikamet eden emekli öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kaymakam Fatih Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzanç ile okul müdürleri ve öğretmenler tarafından evlerinde ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında eller öpülürken, duygusal anlarda yaşandı.

        Emekli öğretmenler böyle bir ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ve hatırlanmanın çok güzel olduğunu ifade ettiler. Kaymakam Fatih Topuz emekli öğretmenlerle sohbet ederken, "Bizleri yetiştiren bugünlere gelmemize vesile olan tüm öğretmenlerimizin sadece bu günde değil, her zaman hatırlanması gerektiğine inanıyorum. Emekli öğretmenlerimize sağlıklı günler diliyorum"dedi. Balya da, ilçe merkezi dışındaki mahalleler de ikamet eden emekli öğretmenlerde yakın bölgelerinde bulunan okulların idareci ve öğretmenleri tarafından ziyaret edildi.

        (FT)

        24.11.2017 12:01:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa