Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar'a yeni hizmet binaları

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi tarafından yeni itfaiye binası, garaj ve makine ikmali binası yapılıyor.

        Belediye Başkan Cavit Erdoğan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Pazarlar Afet Koordinasyon Merkezi'nin yanında belediyeye ait bin 500 metrekare alanın itfaiye birimi, garaj ve makine ikmal binası yapılmaya başlandığını bildirdi.

        Yapılacak olan yeni itfaiye binası, garaj ve makine ikmali binasının tamamı belediye bütçesinden yapıldığını belirten Başkan Erdoğan, "Yeni İtfaiye birimi binası 2 araçlık modern bir bina olacak. İlçemizde itfaiye binası, araç ve ekipmanlarının korunup, rahatlıkla kullanılabileceği, tam anlamıyla personelin ihtiyaçlarını karşılayan bir tesis olacak. İlçemize yeni itfaiye binası, belediyemizin araçlarının muhafaza edileceği kapalı alan ve araçlarımızın bakımı ve tamirinin yapılacağı makine ikmal binası kazandırıyoruz. Ayrıca yapacağımız modern tesisler kaloriferli olup araçlarımız soğuk ve donlardan koruyacağız" dedi.

        Başkan Erdoğan, hizmet binasının 2 ayda tamamlanacağını kaydetti. (MB-EFE)

        24.11.2017 11:14:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa