Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Akif Mahallesi'ne iki yeni park

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde iki yeni semt parkını daha hizmete kazandırıyor.

        Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne eş zamanlı iki semt parkı kazandırıyor. 6705 ile 6716 sokaklar arasında bulunan alana yapılan park çalışmalarında sona gelinirken, 6700 ile 6706 sokaklar arasında yeni bir semt parkı inşasına da başlanıyor. 4 bin 250 metrekare alandan oluşan parkı, 1170 metrekare ile yapım çalışmaları henüz başlayan ikinci park projesi takip ediyor.

        Tütüncü: "Parklar şehrin kalitesini artırıyor"

        Mahalle ve çevresine yeni yaşam alanları kazandıracak olan her iki semt parkında da pergoleler, oturma grupları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar yer alıyor. Şehre yeni semt yaşam parkları kazandırarak ilçenin hem yaşam kalitesini hem de yeşil alan miktarını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni parkların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, yeni parklarla şehrin kalitesini artıracaklarının da müjdesini verdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.11.2017 10:17:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa