Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler yemekte bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenler için öğretmenler günü kutlaması düzenlendi.

        Kutlama yemeğine Kaymakam Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, okul mdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Eğitim camiasının öğretmenler gününü kutlayan Kaymakam Mustafa Can, "Öğretmenlik kurumu dünyanın yapılacak en zor işlerinden bir tanesidir. Bir insanı yetiştirmek kolay değil. Bir metal parçasını alırsınız, makineye koyarsınız istediğiniz şekli verirsiniz ama bir çocuğu alıp sonucundan ne çıkacağı belli olmayan yada toplumun farklı kesimlerinden gelen bir çocuğu aynı sınıfta oturtup belli bir değerleri vermek ve onları belli bir yere getirebilmek dünyanın en zor işlerinden biridir. Allah yardımcınız olsun. Yaptığınız işin çok önemli bir iş olduğunu itiraf etmeliyim" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından öğretmenler için özel hazırlanan pasta kesildi.

        (MY)

        24.11.2017 10:02:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa