Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da pazarcılar üşümeyecek

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan kapalı pazaryeri, pazarcıların talepleri üzerine branda ile kapatılıyor. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yapılan düzenlemeyle kışın pazarcıların aşırı rüzgara maruz kalmalarının ortadan kalkacağını söyledi.

        Özellikle kış şartlarında pazarcıların aşırı rüzgara maruz kalması, soğuk kış günlerinde pazarcıların en büyük sorunu haline geliyordu. Pazarcıların durumu, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e bildirildi. Başkan Şahiner, hemen harekete geçerek konuyla ilgili Destek hizmetler Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdi.

        Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatarak açık olan kısımları branda ile kapattı. Başkan Şahiner, "Yapılan çalışma ile yaz aylarında brandalar açılabilecek, kışın olumsuz hava şartlarında kapatılabilecek" şeklinde konuştu.

        (SŞ-BÖ)

        24.11.2017 09:48:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa