Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmen belediye başkanı çocuk meclisi kurdu

        (Fotoğraflı)

        Halil Koyun

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta Pazarcık Belediyesi'nin öğretmen belediye başkanı Yakup Hamdi Bozdoğan, belediyede çocuk meclisi kurdu.

        Pazarcık'ta eğitim gören öğrencilerin yeraldığı çocuk meclisi 2 ayda bir toplanıp belediyenin imkanlarından faydalanacak ve çocukların ihtiyaçları karşılanacak. 1 yıl görev yapacak olan çocuk meclisi, yine çocuklar tarafından başkanını seçecek.

        Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdoğan, "Bugün özellikle çocuk meclisini açacağımız günün bir önemi var. Yarın 24 Kasım Öğretmenler Günü olduğundan dolayı bugüne denk getirdik. İlk çocuk meclisimizi burada açtık, bunlar bir yıl görev yapacaklar. Asıl amacımız burada çocuklarımızın öz güvenini kazandırmak. Demokrasi bilincini yerleştirmek; vatan sevgisi, millet sevgisi, vatan sevgisi, devlet şuuru, tabiri caizse kafalarına kazımak" dedi.

        (HLL-Y)

        23.11.2017 17:52:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa