Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        112 yaşında ilk defa doğum gününü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projesi Alo Evlat Hattı ekibi tarafından her türlü bakımı yapılan 112 yaşında ki Hanım Topal hayatında ilk defa doğum günü kutladı.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilikte örnek teşkil eden ve ödüllü projesi olan Alo Evlat Hattı, Kartepe'deki ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların mutluluklarına vesile olmaya devam ediyor. Başkan Üzülmez'in Kartepe'ye kazandırdığı ve zamanla en çok takdir gören projelerden biri haline gelen Alo Evlat Hattı, Kartepeli hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olarak bir evlattan istenebilecek temel ihtiyaçların karşılanması için, bedelsiz ve 7 gün hizmet veriyor.

        "İhtiyacınız olduğunda evladınız kapıda" sloganıyla, hayata geçirildiği günden itibaren artan bir ilgi gören ve takdir edilen projenin ekibi, sistemli bir program ile vatandaşların ev temizliği, tamirat, kişisel bakım, alışveriş gibi fiziksel ihtiyaçlarının yansıra, onları kültür-sanat etkinliklerine de götürerek hayatlarının en özel ve önemli anlarını yaşatmaya devam ediyor.

        Alo Evlat Hattı ekibi Uzunbey Mahallesi'nde ikamet eden Hanım Topal'a sürpriz yaparak 112'nci doğum gününü kutladı. Alo Evlat Hattı ekibini pasta ile karşısında gören Hanım anne göz yaşlarına hakim olamadı. Mutluluk göz yaşlarına hakim olmayan Hanım anne, pastada ki mumlara üfleyerek Alo Evlat Hattı ekibine teşekkür etti. Alo Evlat Hattı ekibi tarafından Hanım Topal'a sıcak yemek ve ev temizliğinde yardımcı oluyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e oy verdiğini söyleyen Hanım Topal, bu kadar dinç kalmasının sırrını küçük yaşından bu yana namazını kılması ve orucumu hiç bırakmadığını ifade etti.

        Sürpriz pastalı ziyaretten dolayı duygulu anlar yaşayan Hanım Topal, "Evlatlarım, bana belki ömrümün son günlerinde bu mutluluğu tattırdınız. Cenab-ı Allah sizlerden, büyüklerimizden razı olsun. Hüseyin evladımın da Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ömrümüzün son deminde o bizleri mutlu etti, Allah onunda yüzünü güldürsün. Ben bir dua etmeyi bilirim" dedi.

        (UK-GY-Y)

        23.11.2017 17:15:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa