Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kamyonla otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre kaza, kamyon yolu olarak da anılan Hatip Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Çerkezköy yönünden Ergene ilçesi istikametine gitmekte olan Erkan D. idaresindeki 59 PU 023 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Ömer K. yönetimindeki 61 NC 458 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Ömer K. yaralanarak araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi ile bölgeye sevk edilen itfaiye kaza kırım ekiplerinin çalışmasının ardından yaralı sürücü sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındıı.

        Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

        (SŞ-MEF-Y)

        23.11.2017 17:07:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa