Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy deposuna müdahale edildi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Konuralp'de şebekeye karışan çamurlu su sorunu hakkında gelen şikayetleri çözüme kavuşturdu.

        Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Konuralp Orhangazi Mahallesine bağlı köylerde ortaya çıkan çamurlu su sorununa karşı çalışmalarına başladı. Mahalleye bağlı köylerde yaşanan sorunu tespit eden ekipler, kaynağının Düzce İl Özel İdaresi sorumluluğu altında bulunan ek su deposu olduğunu belirledi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada ekiplerin şebekeye karışan çamurlu su kaynağının vanasını kapattığı, sorunu gidermekle birlikte su deposunun durumu hakkında Düzce İl Özel idaresi'ne resmi yazı ile bilgilendirme yapıldığına dikkat çekti. Düzce Belediyesi tarafından yazılan yazıda Düzce İl Özel İdaresi'nin sorumluluğu altındaki ve köylere su sağlayan ek su deposunun temizlenmesi gerektiği belirtilerek sorunun kalıcı çözüme kavuşturulması için çalışma yapılması talep edildi.

        (TT-AY)

        23.11.2017 16:25:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa