Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek'ten öğrencilere sürpriz karşılama

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden anaokulu öğrencilerini karşıladı.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Sınav Koleji'nin anaokulu öğrenci ve öğretmenlerini karşıladı. Başkanı Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde iki haftada bir okullardan öğrenci ziyareti kabul ettiklerini belirterek, amaçlarının hayvan sevgisini küçük yaşta aşılamak olduğunu söyledi. 10 ayda 18 okuldan 645 öğrenciyi barınakta ağırladıklarını dile getiren Muhittin Böcek, ziyaretçi sayısının her geçen yıl arttığına dikkat çekti. Muhittin Böcek, "Toplumda hayvan sevgisini aşılamak, hayvanları korumak en büyük temennimiz. Bu sadece belediyelerin görevi değil, bütün halkın yapması gereken bir iş. Bunun eğitimle olacağını ve bu yaşlarda başlayacağını düşünüyoruz. Miniklerimizin barınağımızı ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduk" dedi.

        Başkan Böcek, 24 Kasım Öğretmenler Günü'yle ili olarak da anaokulu'nda görevli öğretmenlere çiçek vererek bu özel günlerini kutladı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        23.11.2017 16:21:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa