Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turan, "Öğretmenler aydınlık geleceğin mimarlarıdır"

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

        Turan mesajında; " İlim, irfan ve bilginin kaynağı öğretmenlerimiz aydınlık geleceğin mimarlarıdır. Öğretmenler, değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak gibi önemli bir göreve sahiptir. Bizlere, birlik ve beraberliği daha küçük yaşta aşılayan öğretmenlerimize hiçbir zaman borcumuzu ödeyemeyiz. İlkokul ile beraber hayata dair bilgileri alır üniversite hayatımızda ise o döneme kadar kazanımlarımızı mücadele etmek için kullanırız. Geçmişten bugüne kadar tarihimiz boyunca gençlerimiz tarihe yön veren kişiler oldu. Aynı kararlılık ve duruşla bugünün gençleri geleceğe yön vermelidir. Ülkesinin bekası için çalışmalı ve projeler gerçekleştirmelidir. Gençlerimizin bu süreçteki dayanağı şüphesiz öğretmenlerimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, yeni nesiller öğretmenlerimizin eserleri olacaktır. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize modern kurumlarda hizmet için iktidara geldiğimiz günden itibaren çalışıyoruz. Gerek Çanakkale'mizde gerek ise ülke genelinde yeni modern geniş imkanlara sahip eğitim kurumlarına hizmete sunduk. Özellikle son dönemde Çanakkale'mizin her ilçesinde yeni eğitim kurumlarını inşa etmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızın her anında bizleri yönlendiren en güçlü dayanağımız öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, emekli olan öğretmenlerimize yetiştirdikleri değerler için şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

        (UYC)

        23.11.2017 16:18:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa