Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Battalgazi İlçe Başkan adayı Altunok'dan MGC'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - CHP Battalgazi İlçe Başkanlığına aday olan Vahap Altunok, Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)'ni ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGC Genel Sekreteri Vahap Güner, "Siyasi partiler hem demokrasimizin hem de Malatyamızın önemli kurumlarını oluşturmaktadır. İktidar partisi olsun muhalefet partileri olsun elbette ki Malatya'ya hizmet için gelen partilerdir. Bu nedenle de Malatya'nın en büyük ilçesi olan Battalgazi'de CHP İlçe Başkanlığına aday olan, Malatya'da yıllarca esnaflık yapan Vahap Altınok'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        CHP Battalgazi İlçe Başkan adayı Vahap Altunok ise, "Biz de CHP Battalgazi İlçe Başkanlığına adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz. Bu vesile ile de Malatyamızın güzide kurumu olan Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret ederek istişarelerde bulunmak istedik. Amacımız tabi üzüm yemektir, bağı bahçeyi bozmak değildir. Biz hizmet için aday olduk, inşallah mahcup olmayız" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        23.11.2017 16:17:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa