Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yukarı Tekke alt geçidi tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas Belediyesi'nin trafiği rahatlatma adına Yukarı Tekke kavşağında hayata geçirdiği alt geçit projesi tamamlandı.

        4 ay gibi kısa bir süre içerisinde gidiş-geliş çift şeritli olarak inşa edilen alt geçit projesi, kavşakta oluşan trafik yoğunluğunu ortadan kaldırarak sürücü ve yayalara rahat bir nefes aldıracak. İstiklal Caddesi'nden gelen araçlar doğrudan Yukarı Tekke Kavşağı'nın altından 80'inci Yıl Bulvarı'na geçebilecek. Ters istikametten gelen araçlarda yine kavşağın altından İstiklal Caddesi'ne bağlanacak. Kavşağın üst kısmı ise Yukarı Tekke ve Türkistan Caddesi'nin bağlantısının yanı sıra dört yoldan trafik akışını sağlayacak. Asfalt çalışmalarının ardından yol çizgileri ve aydınlatma unsurları tamamlanan alt geçit kısa zaman içinde törenle hizmete açılacak.

        (UY-Y)

        23.11.2017 15:53:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa