Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Öğretmenlik mesleği karanlığı aydınlatan mum gibidir"

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, öğretmenlik mesleğinin karanlığı aydınlatan mum gibi olduğunu söyledi.

        Eğitimin insanın doğumundan ölümüne değin hayatı boyunca öğrendiklerini kapsayan bir süreç olduğunu belirten Başkan Vekili Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Aksoy, "Eğitimle sorunlar çözülür, eğitimle kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanda ilerlenir. Öğretmenlik mesleği karanlıkları aydınlatan mum ışığı gibidir" dedi.

        Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Aksoy; "Bu kutsal mesleğin temsilcileri, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakarlık göstermektedirler. 24 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'e 'Başöğretmenlik' unvanının verildiği gündür. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, tüm öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim'' diye konuştu.

        (OA-AKK-Y)

        23.11.2017 15:36:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa