Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ta 16 bin öğrenciye engellilerle iletişim eğitimi

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü, okullarda engelli farkındalığı ve engellilerle iletişim konusunda çalışma başlattı.

        İl merkezi ve ilçelerde uygulanacak proje kapsamında, ilk-ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere 'Engelli Farkındalığı ve Engellilerle İletişim' konulu seminerler veriliyor.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Fatih Akşam, projenin kademeli olarak uygulanacağını belirterek, "Dulkadiroğlu, Onikişubat, Andırın, Nurhak ve Çağlayancerit ilçelerimizdeki okullarımızda eğitimlerimiz 1. Dönem sonuna kadar devam edecek ve bu süre içerisinde yaklaşık 8 bin öğrenciye ulaşmış olacağız. Okullarımızda ikinci dönemde ise Afşin, Göksun, Elbistan, Ekinözü, Pazarcık ve Türkoğlu İlçelerimizde de devam edeceğiz. Bu ilçelerimizde de yaklaşık 8 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Okullarımızdaki eğitimlerimiz tamamlandığında ortalama 16 bin öğrenciye 'Engelli Farkındalığı ve Engellilerle İletişim' konusunda eğitim vermiş olacağız. Amacımız engelli kardeşlerimizin de bu toplumun bir bireyi olduğunun farkına varılmasını sağlamak. Bu amaç doğrultusunda eğitimlerimiz devam ediyor" dedi.

        (OZR-Y)

        23.11.2017 14:36:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa