Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayapınar Belediyesi'nden minik hastalara moral ziyareti

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Barış Mahallesi Bilgi Evi öğretmenleri ve öğrencileri, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören hasta çocuklara moral ziyaretinde bulundu. Moral ziyaretinde öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan 50 adet bez bebek tedavi gören çocuklara dağıtıldı.

        Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nce hazırlanan 'Küçük Kalpler Kendini Yalnız Hissetmesin' projesi çerçevesinde, Barış Mahallesi Bilgi Evi öğretmen ve öğrencileri, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin hematoloji, onkoloji, endokrinoloji ve nefroloji bölümlerinde yatarak tedavi gören 50 hasta çocuğa moral ziyareti gerçekleştirdi.

        Ziyaret sırasında miniklere meyve suyu ve ikram edilirken, boyama kitabı ve kalem verildi. Ayrıca, Barış Bilgi Evindeki öğretmen ve öğrenciler tarafından 1 aylık emek sonucu hazırlanan 50 adet bez bebek hasta çocuklara hediye edildi. Hediyelerini alan miniklerin oldukça sevindikleri gözlendi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Serhat Samancı, Kayapınar Belediye Başkanı Ozan Balcı'ya ve emeği geçenlere teşekkür ederek, tedavileri süren çocukların 1 saatlik de olsa farklı bir gün geçirmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

        (EEI-AKK-Y)

        23.11.2017 13:26:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa