Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nissara AVM öğretmenlere kahve ikram edecek

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla alışveriş merkezine gelen öğretmenlere kahve ikram edecek.

        Nissara AVM 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 24 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında alışveriş merkezini ziyaret eden öğretmenlere kahve ikramında bulunacak. Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Özhan yaptığı açıklamada "24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimize küçükte olsa günlerini kutlamak amacıyla kahve ikramında bulunacağız" dedi. Özhan, " Nissara AVM olarak 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerimize kahve ikram edeceğiz. Alışveriş merkezimize öğretmen kartıyla ziyaret edecek olan tüm öğretmenlerimize 24 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında kahve ikramımız olacaktır. Ben bu vesileyle başta baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        23.11.2017 12:57:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa