Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halıtlı'nın projesi de tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesinin Halıtlı Mahallesinde yapımına başladığı halı saha projesi inşaat çalışmalarında sona gelindi. Yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Halıtlı Mahallesi Halı Saha, çevre düzenleme çalışmalarının ardından bölgedeki gençlerin kullanımına açılacak.

        Şehzadeler Belediyesinin farklı mahallelerde yaptığı hizmetler, ardı ardına yükseliyor. Geçtiğimiz ay Halıtlı Mahallesinde düzenlenen bir törenle temeli atılan Halıtlı Mahallesi Halı Saha projesi inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Projenin tamamlanması için az bir yapısal çalışma kaldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Halıtlı Mahallemizde 2014 yerel seçimlerinde sözünü vermiş olduğumuz halı saha projemizin yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Halıtlı Halı Sahamızın toplam proje alanı 1983 metrekaredir. Projemizde 740 metrekare sentetik çim yüzeyli 1 adet halı saha, 7 x 3 boyutlarında prefabrik soyunma odası ve 3 x 3 boyutlarında prefabrik büfe yapılacak. Ayrıca halı sahamızın çevre düzenlemesi için 646 metrekare parke taşı döşenmesi, 260 metre betonarme direkli himaye çiti, 567 metrekare yeşil alan düzenlemesi de yapılacak. Kısa bir süre içerisinde Halıtlı ve civar mahallelerimizdeki gençlerimizin hizmetine açılmış olacak" dedi.

        (SC-Y)

        23.11.2017 12:45:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa