Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazıcı'dan farkındalık oluşturan spor faaliyetlerine destek

        (Fotoğraflı)

        Murat Başal

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında hazırlanan proje ile Hani'deki okullara dağıtılmak üzere gönderilen spor malzemeleri okullara teslim edildi. İlkokul, ortaokul ve liselere dağıtımı gerçekleşen masa tenisi ve çeşitli spor malzemelerinin dağıtımında yer alan Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, öğrencilerle masa tenisi oynadı. Başkan Yazıcı, spor malzemeleri dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, "Okullarımızda sportif aktivitelerin yaygınlaştırılması noktasında çeşitli spor malzemeleri ile okullarımızı donatıyoruz" dedi.

        "Yatırımlarımızı okullarımızda yaygınlaştırıyoruz"

        Başkan Yazıcı, belediyecilik faaliyetlerinde eğitime destek konusundaki projeleri önemsediklerini belirterek, "Gençlerimiz, bizim için çok önemli. Çünkü çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine vereceğimiz her desteğin bu ülkenin bu milletin geleceğine en güzel hizmet olduğuna inandığımız için bu destekleri yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Belediye olarak, eğitim çalışmalarımızı, eğitime olan yatırımlarımızı her daim geliştirme amacındayız. Okullarımıza çeşitli projeler ile destek vererek eğitimin kalitesini arttırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

        Başkan Yazıcı, öğrencilere "Ailenize, yaşadığınız bölgeye ve ülkemize faydalı bir birey olabilmek için kendinizi iyi yetiştirin" şeklinde nasihatlerde de bulundu.

        (MB-AKK-Y)

        23.11.2017 12:35:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa