Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi trafik sorununa el attı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi, şehir içindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için yeni uygulamaları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

        Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ve Sinyalizasyon Amirliği ekipleri, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için şehir içinde belirli noktalarda yeniliklere gidiyor. Daha önce trafiğin en yoğun olduğu bölgelerinden bir tanesi olan Atatürk Caddesi Ulu Cami önündeki yolu çift şerit şeklinde trafiğe açan Adıyaman Belediyesi, son olarak Atatürk Caddesi'nden Meteoroloji Şube Müdürlüğüne giden yolun Yeşil Cami'den itibaren olan kısmının tek yön olarak hizmet vermesi için çalışmaları sürdürdüğü çalışmaları tamamladı.

        Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, sürücülerin dönüş istikameti olarak da Tekel Caddesini kullanabileceklerini söyledi.

        (CK-SD-Y)

        23.11.2017 12:29:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa