Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman Belediyesi iki mahallede 65 sokağı asfaltladı

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Larende ve Sümer Mahallelerinde yarım kalan sokaklarda sıcak asfalt çalışması yaptı.

        Yapılan planlama çerçevesinde sezon boyunca Larende ve Sümer Mahallesinde 65 Sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Ekiplerimiz yaz boyunca şehir genelinde ve özellikle de Larende ile Sümer Mahallesi'nde yoğun bir çalışma yürüttü. Yaptığımız planlama çerçevesinde Larende ve Sümer Mahallesinde doğalgaz çalışması ve altyapısı tamamlanmış tüm cadde ve sokakları asfaltladık. Mevsim şartları çok ağırlaşmadan asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın kış mevsiminde rahat bir ulaşım sağlamalarını amaçlıyoruz" dedi.

        (MD-AH-Y)

        23.11.2017 11:52:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa