Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kayda'yı kongreye davet ettiler

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Feymi Türemiş'i makamında ağırladı. Türemiş Pazar Günü gerçekleştirilecek olan olağan kongrede Başkan Kayda'yı da aralarında görmek istediklerini belirtti.

        Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Ali Dağlıoğlu, Turgutlu Temsilcisi Hayri Tercan ve Salihli Temsilcisi Osman Aksoy'un eşlik ettiği ziyarette Başkan Türemiş, Türk Sağlık-Sen'in çalışmaları hakkında Başkan Kayda'ya bilgi vererek, Pazar Günü gerçekleştirilecek olan sendikanın olağan kongresine davet etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade eden Başkan Zeki Kayda, Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Türemiş ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

        (BA-SC)

        23.11.2017 10:54:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa