Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özalp Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Nihat Özbay

        VAN (İHA) – Van'ın Özalp Belediyesi tarafında düzenlenen halı saha futbol turnuvasında finale kalan takımlar belli oldu.

        Özalp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında düzenlenen 'Dostluk, Kardeşlik ve Beraberlik Futbol Turnuvası'nda finalist takımlar belli oldu. Dün akşam Atatürk Ortaokulunun halı sahasında oynan maçlarla Cancanlar Arçelikspor ile Pirkalspor finale kalan takımlar oldu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Özalp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Koç, "Yaklaşık 20 gündür süren turnuvanın son aşamasına geldik. 24 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasında final kalan takımlar bu akşam belli oldu. Umduğumuz güzel bir turnuva oldu. Pazartesi akşamı yapacağımız final maçıyla son bulacak olan turnuvamıza İlçe Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Ferhat Vardar'ın katılımıyla dereceye girecek olan takımlarımıza ödüllerini vereceğiz" dedi.

        (MSA-Y)

        23.11.2017 10:44:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa