Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli'de Atatürk Bulvarı yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla Aydın'ın 17 ilçesinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Büyükşehir ekipleri, Nazilli Atatürk Bulvarı'nda asfalt çalışması başlattı.

        Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de vatandaşları modern asfalt yol ile buluşturmaya devam ediyor. İl genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız sürdüren Büyükşehir ekipleri, Nazilli Atatürk Bulvarı üzerindeki çalışmalarına başladı.

        Bazı firmaların altyapı çalışmalarının ardından yıpranmış olan eski yolda önce trimmer kazı ve binder çalışması, daha sonra ise iyileştirilen zemin üzerine sıcak asfalt serimi yapılacağı belirtildi.

        Yetkililerden alınan bilgiye göre stadyum önündeki Şehit Tuncay Işık Kavşağı'ndan başlayan çalışmaların 3 km uzunlukta ve 21.000 metrekarelik alanda devam edeceği, eş zamanlı olarak çalışan Büyükşehir ekiplerinin asfalt çalışmasını kısa sürede bitirileceği öğrenildi.

        Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerinin yol çizgi çalışmaları ile tamamlanacak olan asfalt yapımının maliyetinin yaklaşık 800 bin TL olduğu bildirildi.

        Kaliteli sıcak asfalt kaplama ile vatandaşları modern yollar ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi sürdürdüğü çalışmalar ile vatandaşların takdirini topladı. Ekiplerin hızlı çalışmasından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

        (MB-Y)

        23.11.2017 09:33:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa