Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da kar yağışı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı kenti tamamen beyaza bürüdü.

        Son bir kaç gündür sağanak yağışların etkili olduğu Tatvan ilçesinde, dün başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Yağışlara bağlı olarak havaların da soğumaya başladığı ilçede; evler, arabalar ve ağaçlar beyaz örtüyle kaplandı. İlçede sabahın erken saatlerinde uyanan vatandaşlar ise, ev ve iş yerlerinin önlerinin yanı sıra arabalarının üzerlerini temizlemeye çalıştı. Kara hazırlıksız çıkan bazı araç sürücüleri de, yolda ilerlemekte zorlandığı gözlemlendi.

        Hava sıcaklığının eksi derecelere kadar düşmesi sebebiyle çatıların saçaklarında buz sarkıtları oluşmaya başladı. İrili ufaklı su göletlerinin yüzeyleri donarken, tamamen karla bütünleşen ilçede kartpostallık manzaralar da ortaya çıktı.

        Meteorolojiden alınan bilgilere göre; kar yağının önümüzdeki günlerde de aralıklarla devam edeceği, hava sıcaklığındaki düşüsün ise devam edeceği belirtildi.

        (HO-MSA-Y)

        23.11.2017 09:04:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa