Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BSO Başkanı Uğur Sanayi Odaları Konsey Toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur katıldığı Sanayi Odaları Konsey Toplantısı'nda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

        Türkiye' deki 12 sanayi odası başkanının katıldığı toplantıda ülkemizin ihtiyaç duyduğu reformlar, istihdam, sanayicilerin ihtiyaç, beklenti ve sorunları görüşüldü. Bölgelere dair ekonomik gelişmelerin istişare edildiği konsey toplantısında Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir' de son dönemde yaşanan sanayi atağına yönelik bilgiler verdi. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gelişmeler ve yeni alan ihtiyacı ile Gökköy Lojistik Merkezi' nde başlatılan ihracat seferberliğine değinen Başkan Uğur, üretim ve ihracat yapan sanayicinin Balıkesir' e gümrük açılması ile ilgili talebini dile getirdi.

        (OF-

        23.11.2017 09:03:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa