Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alıcık: "Mahallelere en fazla yatırım yapan belediyelerden biriyiz"

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mahallelere en fazla yatırım yapan belediyelerden biri olduklarına işaret ederek yol hamlelerinin devam edeceğini vurguladı.

        Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Sümer Mahallesi 443 Sokakta yol yapım çalışmalarına başladı.

        34 Sokak ile Hürriyet Caddesi arasındaki 443 Sokak bağlantı yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ekiplerden proje hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleri ile konuşan Başkan Alıcık, çalışmaların biran evvel tamamlanıp yolun trafiğe açılacağı müjdesini verdi.

        Nazilli Belediyesi olarak yapmış oldukları yol hamleleri ile vatandaşlardan çok iyi geri dönüşler aldıklarını söyleyen Başkan Alıcık, "Nazilli Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri. Her zaman söylüyoruz, en büyük gayemiz bu güzel ilçeye hizmet etmek. Bugün Sümer Mahallemizdeyiz. Ekiplerimizin çalışmalarını sık sık kontrol edip vatandaşlarımızı dinliyoruz. Muhtarlarımızla da istişare halindeyiz. 443 sokakta yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ekiplerimiz asfalt kotası düşürme çalışmalarını başlattı. Parke taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yağmur sularının evlere girme tehlikesinin önüne geçilmiş olacak. Sonrasında su giderleri yapılarak ızgaralar eklenecek. Şimdiden ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

        (OD-MB-Y)

        23.11.2017 08:00:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa