Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Belediyespor'da 3 istifa

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya Süper Amatör Ligi 1'inci gurupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'da istifalar devam ediyor.

        Korkuteli Belediyespor yönetim kurulunda Süleyman Türkyılmaz'ın istifasının ardından yeni istifalar geldi. Belediyespor'da yönetim kurulu üyesi Ali Tingi, Mesut Kurtoğlu ile Yönetim Kurulu yedek listesinde yer alan Eyüp Ünal'da istifa etti.

        İstifa eden yönetim kurulu üyesi Ali Tingi, "Bugün itibari ile yönetiminde bulunduğum Korkuteli Belediyespor kulübünden çalışmalarımın yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Bu güne kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen bütün ilçe halkına teşekkür ediyorum" dedi.

        Yönetim kurulu eski üyesi Mesut Kurtoğlu ise, "Bugün itibari ile Yöneticiliğini yaptığım Korkuteli Belediyespor kulübünden istifa etmiş bulunmaktayım. Her şeyin hayırlısı ilçemizin takımına desteğimiz her zaman imkanlarımız el verdiği müddetçe devam edecektir."

        (AD-Y)

        22.11.2017 17:24:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa