Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü kız basketbol takımı bu sezonda iddialı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü kız basketbol takımı yeni sezona okul takımı maçları ile başlıyor.

        Her yıl artan sporcu sayısı ile altyapısını günden güne güçlendiren ve çalışmalarına yaz sezonundan itibaren aralıksız devam eden kızlar maç sezonuna okul takımı maçları ile başlıyor. İlçe genelinde bulunan 3 Ortaokulun yıldız kız takımlarını oluşturan altyapı oyuncuları Pazartesi günü ilk maçlarına çıkacak.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "2011 yılından itibaren özellikle kızlarımıza yönelik yaptığımız çalışmaların önemi çok büyük. Şu an ilçe genelinde 3 tane orta okulumuzun okul müsabakalarına katılmalarına destek veriyoruz. Bu da sadece bu takımlarımızı düşündüğümüzde 42 kız sporcumuzun ilçemizi temsil etmesi demek. Yaz sezonu boyunca çok çalışan takımlarımız her yıl aynı disiplinle çalışmış olacaklar ki 2012 sezonundan itibaren bana ve ilçe halkına birçok kupa ile geldiler. İl sınırları dışında da müsabakalara katıldılar. Katıldıkları her turnuvada da ilimizi ve ilçemizi çok iyi temsil ettiler. Ben inanıyorum ki kızlarımız bu sezonda bizlerin yüzünü gülümsetmeye devam edecek. Başta Kulüp Başkanımız Servet Ünal olmak üzere, kız takımlarımızın Antrenörüne yıllarca verdiği hizmetler ötürü teşekkür ederim" dedi.

        (EG-MEF-Y)

        22.11.2017 17:23:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa