Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çerkezköy'de yol yapım çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesine bağlı Hürriyet Caddesi'nde devam eden yol betonlama çalışmalarında sona gelindi.

        Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kızılpınar Mahallesinde TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üst yapı ve yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Hürriyet Caddesi'nde, kaldırım yapımı da tamamlanırken, yol betonlama çalışmalarında da sona gelindi. Kızılpınar Mahallesi ana caddelerden sonra, yol ve kaldırım çalışmaları, Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde altyapısı tamamlanan sokaklarda da tüm hızıyla devam edeceği bildirildi.

        (VB-MEF-Y)

        22.11.2017 17:22:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa