Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocukların korunmasına yönelik denetim yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent ve ilçe merkezlerinde polis sorumluluk alanında bulunan tüm okul çevrelerinde 'Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması-6' gerçekleştirildi.

        Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması, güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması için ekipler okul servis araçları ve şoförlerinin, okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahısların denetimi ile tüm okul çevreleri, okul yakınındaki park ve bahçeler ,metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler,internet ve oyun salonları denetim yapıldı

        Adıyaman'da 93 personelin katılımıyla gerçekleştirilen 'Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması - 6' uygulaması kapsamında 196 okul çevresi ile 507 şahıs kontrol edilmiş, 32 internet cafe, 3 oyun salonu (playstation) , 45 kahvehane, 8 iddia bayi, 1 büfe , 24 park/ bahçe, 37 okul servis aracı ile 24 tane okul servis aracı haricinde kalan diğer araçlar denetlendi. Denetlemeler sonunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi.

        (AHM-AA-Y)

        22.11.2017 17:11:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa