Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde sahte kaşe ile kargodan bir şirkete ait 50 bin liralık cep telefonlarını aldığı iddia edilen şüpheli, gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, cep telefonu satışı yapan şirket sahibi G.G, sipariş ettiği telefonların kendisine iletilmemesi üzerine kargoya gitti.

        Kargo yetkilileri telefonları, kendisini firmanın sahibi olarak tanıttığı iddia edilen ve teslim kağıdına şirketin kaşesini basan kişiye teslim ettiklerini belirttiler.

        Haber verilmesi üzerine kargo firmasına gelen Kırklareli Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek cep telefonlarını alan şüpheliyi tespit etti.

        Ekipler, düzenledikleri operasyonda şüpheli G.D'yi İstanbul'daki evinde yakaladı. Şüphelinin aynı yöntemle 4 ayrı ilde de dolandırıcılık olayına karıştığı tespit edildi.

        Şüpheli G.D, Kırklareli Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa