Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Hakkari ve Ağrı'dan gelen öğrenciler, Muğla'daki antik kentleri, tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

        Proje çerçevesinde kentte misafir edilen 100 öğrenci, Menteşe ilçesindeki tarihi Arasta Çarşısı, Yağcılar İş Hanı, Saatli Kule, Konakaltı Kültür Merkezi, Muğla Müzesi ve Kurşunlu Camisi'ni gezdi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, projede arkadaşlık, kardeşlik, dostluk, sevgi, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesinin amaçlandığını söyledi.

        Menteşe ilçesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine geçen öğrenciler, hayvanat bahçesini gezdi. Muğla Gençlik Merkezi Hayalhane Tiyatro Grubu'nun oyunlarını izleyen öğrenciler, Akyaka'da tekneyle Doğal Akvaryum'u gezdi ve sahilde yürüyüş yaptı.

        Öğrenciler, Ula Göleti ve Thera Antik Kenti'ni de ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa