Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta bir ortaokulun öğrencileri, halı sahada sebze kasası, araç lastiği, tahta ve karyola ile oluşturulan parkurda yarıştı.

        Final Akademi Ortaokulunun idaresi, öğrencilerin sınav stresini atması için kentteki bir halı sahada parkur oluşturdu.

        Yarışmaya katılan 12 gruptaki 140 öğrenci, şenlik havasında geçen etkinlikte sınav stresini atmaya çalıştı.

        Öğrencilerin sebze kasası, araç lastiği, tahta ve karyola ile oluşturulan parkurdaki yarışmada zıplaması, sürünmesi ve topları potaya atması renkli görüntülere sahne oldu.

        Okul Müdürü İsmail Karateke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin stres atmalarını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

        Bu yıl 8'inci sınıf öğrencilerinin sınava hazırlandığını anlatan Karateke, "Öğrencilerimiz hem yarışıyor hem de eğleniyorlar. Yıl içerisinde bir çok faaliyetlerimiz oldu. Bu da onlardan biri. Amacımız öğrencilerimizin hem yarışarak stres atması hem de grup birlikteliği sağlamak." dedi.

        Okulun İngilizce öğretmeni Derya Kapan ise sene başından beri öğrencilerin bir yorgunluğu olduğunu ifade ederek, "Çocukların sınav stresini üzerinden atabilmesi için 'Survivor' etkinliği yapmayı düşündük. Çocuklar çok mutlu oldular. Yüzlerinden belli oluyor zaten. Burada öğrenciler dayanışmayı ve sosyalleşmeyi de öğreniyor." diye konuştu.

        Öğrencilerden Özgür İnan da etkinlikte çok güzel zaman geçirdiklerini ve stres attıklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa