Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 28 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalıştı. Futbolcular, antrenmanda koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptı.

        Sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Uğur Demirok, Kamil Ahmet Çörekçi, Onur Kıvrak, Fabian Castillo, Burak Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu ile izinli olan Hugo Rodallega, antrenmana katılmadı.

        Çalışmayı izlemeye gelen Of Gürpınar İlkokulu öğrencileri, teknik direktör Rıza Çalımbay'a çiçek takdim edip, futbolcularla fotoğraf çektirdi.

        Lösemi hastası olduğu öğrenilen Merve Şentürk isimli öğrenci de Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Juraj Kucka'ya, isminin yazılı olduğu havlu hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa