Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Batma'daki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in Afyonkarahisar'da yaşayan kızları Yağmur ve Nehir, TBMM'de milletvekili sıralarına oturdu.

        AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Batman'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in kızı Yağmur ve Nehir'i Ankara'ya götürdü.

        Kenti gezen ikizler, daha sonra TBMM'de Genel Kurul salonun milletvekili koltuğuna oturarak bir günlüğüne "parlamenter" oldu.

        Özkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl 23 Nisan'da çocukları Meclis'e götürdüklerini söyledi.

        Çocuklara Meclis'i gezdiklerini ifade eden Özkal, "Geçen yıl da başka çocuğumuzu koltuğa oturtmuştuk. Bu yıl Sandıklı ve Şuhut'taki şehit ailelerimize teklif ettik. Sağolsun Sandıklı'daki İbrahim Çetin'in eşi ve çocukları kabul etti. Bugün Genel Kurul'da çocuklar onur konuğuydu. Şehitlerin evlatları da eşleri de aileleride bize emanet. Biz de o emanetlerin gönlünü, elimizden geldiğince hoş tutmaya çalışacağız." dedi.

        Şehidin eşi Zeliha Çetin ise ziyarete ilişkin, Meclis'i ilk defa gördüklerini belirterek, "Hep merak ederdim. 'Acaba bize de nasip olur mu' diyordum. Keşke bu şekilde nasip olmasaydı. Çocuklarımın Meclis'i görecek olması, çok güzel. Ben onlardan daha heyecanlıyım." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa