Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonunca (IBSA) Antalya'da düzenlenen Judo Dünya Kupası başladı.

        Antalya'da 10 bin kişilik spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada, sporcular madalya almak için kıyasıya mücadele ediyor.

        Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 36 ülkeden 300'den fazla sporcunun turnuvaya katıldığını belirtti.

        Turnuvaya 23 sporcu ile katıldıklarını ifade eden Sayyıdan, "İnşallah 5-6 madalya almayı hedefliyoruz. 2020 Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin hedefi doğrultusundayız. Bu doğrultuda önemli çalışmalarımız var. Teknik heyetimiz ve yönetimimizle birlikte makro planlar yaptık. Bunun ilk aşaması olarak da şu andaki turnuvayı gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

        Turnuva yarın yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa